Un any més, i ja en van 60, la Festa del Roser ha omplert aquest eix emblemàtic de la ciutat de flors i activitats. Amics de la Rambla organitza, ininterrompudament des de l’any 1961, aquest esdeveniment amb la voluntat de convidar barcelonins i visitants a redescobrir el patrimoni arquitectònic i cultural de la Rambla.

Una quinzena d’espais es vesteixen de gala

Diversos espais i edificis singulars de la Rambla, com l’Arts Santa Mònica, el Mosaic de Joan Miró o el Palau Moja, s’han guarnit amb flors gràcies a la col·laboració del Gremi de Floristes i de diverses entitats i artistes de la ciutat. A més, un any més s’ha celebrat ‘Una flor, un desig’ i s’ha instal·lat una cargolera gegant de vímet davant del Palau de la Virreina perquè tothom qui vulgui hi deixi una rosa i demani un desig.

La Festa del Roser acull tot tipus d’activitats culturals, com concerts, activitats infantils i rutes literàries. També, mentre duri la celebració, alguns museus i equipaments del barri ofereixen descomptes.

Torna el Tast a la Rambla

La Festa del Roser coincideix amb una altra activitat molt popular, el Tast a la Rambla. L’any passat no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia, però aquest any ha pogut tornar amb mesures sanitàries. Per exemple, hi ha aforament limitat i controls als accessos.

La cita gastronòmica de la Rambla ofereix degustacions de 26 restaurants i pastisseries de Barcelona a preu popular, menys de 5 euros, fins al diumenge 3 d’octubre.