L’arribada de cadires de disseny a la Rambla s’ha convertit en un clàssic a les acaballes de l’hivern. Els visitants i veïns que han passat pel tram situat al davant del número 30 del passeig s’han trobat amb una nova edició de les Cadires a la Rambla. Amb aquesta ja és la 28a. Els alumnes del primer curs del Grau en Disseny de l’escola ELISAVA han exposat des de les 10.30 fins a les 13 hores 150 cadires de fusta, desmuntables i amb un disseny particular. Totes són diferents i fetes al gust de cada creador.

cadires a la Rambla Escola Elisava

Les cadires conviden a la trobada

El projecte i la disposició de les cadires estan pensats per convidar tant als veïns com als visitants a tenir un espai de trobada que fomenti el diàleg entre les persones. Segons ELISAVA, amb l’acció es vol participar d’una manera simbòlica en el procés de remodelació de la Rambla que ha engegat el govern municipal. La transformació del nou passeig passa per convertir-lo en un espai més cultural i que convidi a estar-s’hi de forma més tranquil·la, tal com va dir la líder del projecte de renovació Itziar González.

Una de les novetats d’aquesta edició és que els professors han anat corregint els errors dels alumnes durant l’exposició de les cadires al carrer. El projecte ha presentat una dificultat afegida als joves, que han hagut de crear-les sense utilitzar cap element de fixació com cargols, claus o adhesius.

Un cop acabada l’acció al carrer, les cadires han tornat a mans dels seus propietaris que guarden el seu primer treball de carrera com si es tractés d’un tresor.