La Mireia Madroñero celebra l’arribada de la primavera amb algunes noves propostes musicals ideals per a aquesta època i, de pas, regala tres abonaments dobles per al Festival Emergents, una proposta de L’Auditori per difondre el treball d’artistes i formacions joves, tant autòctones com internacionals.

Si en voleu un, només cal que respongueu la següent pregunta a Facebook o a Twitter i que compartiu la publicació i etiqueteu amb qui hi voldríeu anar. Teniu temps fins dimarts, 19 de març, a les 14 h per participar-hi. El sorteig serà dimarts a la tarda i contactarem amb els guanyadors.

Quin grup heu seguit des dels seus inicis, és a dir, quan era encara emergent?

Festival Emergents

Cada dia, del 17 al 24 de març, el Festival Emergents ofereix 20 actuacions de nous artistes amb molt potencial, tant de formació clàssica com moderna. El cartell d’aquesta edició està format per 200 músics provinents de la música de cambra, de simfònica, però també del flamenc, del jazz i la improvisació.

Una de les formacions participants és l’ESMUC Jazz Project, integrat per estudiants, graduats i professorat que, anualment, homenatja una figura del jazz. En aquesta ocasió Ralph Towner, amb 5 orquestracions d’obres del compositor i 5 noves obres compostes pels directors de la formació inspirades en l’autor.