ALBERTO GUIJARRO, director del Primavera Sound "El crecimiento natural del Primavera sobretodo se va a crear a partir del Primavera en la ciutat. Es donde creemos que los días previos al festival más cosas podemos hacer y yo creo que es una forma de crecimiento natural y una forma de dispersar los conciertos y no concentrarlos en el Parc del Fòrum."

Precisament, aquest diumenge els grups Lorena Álvarez y su Banda Municipal, Joe Crepúsculo, Nacho Vegas i Yann Tiersen estaran al passeig de Lluís Companys.

El Primavera Sound va arrencar al Poble Espanyol fa 12 anys i actualment és un dels festivals de referència a Europa. Abans d’obrir portes al Fòrum, en aquesta edició el festival ja va brindar a la ciutat concerts gratuïts dimecres a l’Arc de Triomf, amb Black Lips, Jeremy Jay o  The Wedding Present.

La primera nit al recinte del Fòrum, que al llarg de quatre dies ha acollit uns 200 concerts, va tenir com a moment àlgid l’actuació de Wilco, un grup clàssic del festival, que divendres va oferir un concert sorpresa per a 50 persones al carrer dels Tallers, a la botiga Discos Revolver.