És el so de les guitarres de No More Lies. El grup català ha estat l'encarregat d'obrir la jornada inaugural del Primavera Sound. Per a ells, aquest concert ha estat una oportunitat per donar-se a conèixer. ROGER ORTEGA, bateria de No More Lies "Que l'organització aposti per bandes no tan conegudes, no tan grans i hi tinguin un espai doncs és una manera de donar a conèixer les bandes." I és que són moltes les persones que cada any visiten aquest festival. IBON FERNÁNDEZ "Vengo con amigos del País Vasco. Vamos a juntarnos un buen grupo que nos gusta mucho la música y aprovechar estos días a tope para disfrutar de las propuestas que traen al festival." JUAN MANUEL ENRÍQUEZ "Me cogí unas vacaciones especialmente planificada alrededor del Primavera Sound y a disfrutar del rato aquí con los amigos y conocer esta bella ciudad aquí en Barcelona." El Primavera Sound s'ha convertit ja en una de les cites musicals més importants de l'any. I les raons són molt diverses. SILVIA BAUSSI "Puedes descubrir muchísimos grupos, y sobretodo es un festival increíble en cuanto a música alternativa." PABLO IGLESIAS "És la pròpia gent que va allà i la festa." El californià Jeremy Jay ha estat un altre dels artistes que han passat per aquest escenari. Un escenari que s'ha col·locat al centre de la ciutat amb l'objectiu d'apropar el festival a la gent. Però sens dubte l'actuació més esperada ha estat la del grup Black Lips. Amb el concert de Black Lips es dóna per tancada la primera jornada del Primavera Sound. A partir d'aquest dijous el gruix dels concerts es traslladaran al recinte del Fòrum.

El festival San Miguel Primavera Sound ha arrencat amb un concert gratuït al passeig de Lluís Companys, davant de l’Arc de Triomf, amb un cartell encapçalat per Black Lips. Els concerts han començat a les sis de la tarda amb un concert de No More Lies, i han continuat amb Jeremy Jay, The Wedding Present, Plays Seamonsters i The Walkmen. El concert més destacat d’aquesta jornada inaugural ha estat el dels Black Lips, que han presentat el seu nou disc, ‘Arabian mountain’.

Al voltant de 10.000 persones han omplert el passeig de Lluís Companys en un ambient ja de festival. Als laterals del passeig s’hi han instal·lat els lavabos i les zones de bar i el centre de la ciutat s’ha convertit, durant unes hores, en l’escenari d’un festival de música. La imatge es repetirà diumenge amb els concerts gratuïts de tancament, en què es podrà escoltar, entre d’altres, Joe Crepúsculo, Nacho Vegas, Lorena Álvarez, Yann Tiersen i Richard Wawley.