Una bona opció per començar la tarda de divendres és Bigott. A les sis, el cantautor de Saragossa portarà la seva mescla de rock, folk i psicodèlia a l'escenari Mini. A un quart de nou, al mateix escenari, els nord-americans Girls presentaran el segon disc. Una cinta que els confirma com la reinvenció moderna del rock clàssic. The Cure són clarament el cap de cartell d'aquest divendres. Poca presentació necessita un grup que fa més de tres dècades que actua i que és, per mèrits propis, la bandera del post punk britànic. Una jornada que per a molts acabarà amb The Rapture i el seu còctel de rock i electrònica, cada vegada més impregnat de soul i de funk. Dissabte, els noruegs Kings of Convenience es convertiran en un dels grans al·licients de la tarda. El seu folk tranquil és ideal per començar l'última jornada del festival. El mateix es pot dir de Beach House i el seus ritmes hipnòtics, que ocuparan l'escenari Mini poca estona després. L'aperitiu perfecte per al pop electrònic de Saint Etienne, que interpretaran el nou disc després de sis anys d'inactivitat. Ja de matinada, el duo francès Justice és sense dubte el cap de cartell del dia pel que fa a la música electrònica i el colofó perfecte d'aquesta edició del Primavera Sound.

La primera jornada del Primavera Sound ja té algunes actuacions destacades. The Afghan Wings, una de les bandes més importants del rock alternatiu nord-americà, actuarà a les 20.40 h a l’escenari San Migual. Feia 13 anys que Afghan Wings no oferia un concert.

A l’escenari Pitchfork, passada la mitja nit (a les 0.30 h), s’hi podrà escoltar el cantant de hip-hop Detroit Danny Brown, que presentarà el seu darrer treball, ‘Black and brown!’. Gairebé a la mateixa hora (a partir de les 0.45 h) els britànics The XX presentaran el seu darrer treball a l’escenari Mini.

Sens dubte un dels més esperats és Wilco, que aquesta nit a les 23 h presentarà ‘The whole love’. El grup de Jeff Tweedy farà sonar el seu rock enèrgic a l’escenari San Miguel. De cara a divendres i dissabte també hi ha actuacions destacades, com les de Bigott, The Cure, Kings of Convenience, Saint Ettiene o Justice, entre d’altres.