L’organització del Sónar ha fet públic aquest dimecres part del cartell i destaca el xou visual de Pretty Lights. El líder, Derek Vincent Smith, presentarà el quart àlbum, ‘A color map of the sun’, que ha estat nominat com a millor disc d’electrònica en els premis Grammy. També tocaran el quartet londinenc Rudimental i Flux Pavillon, que té la particularitat de cantar i tocar una gran varietat d’instruments. La majoria d’aquests espectacles es podran veure a l’escenari del SonarClub.

Un dels concerts més esperats serà el de la francesa Yelle, que presentarà al Sónar el tercer treball. L’edició d’aquest estiu comptarà amb DJ Harvey, considerat un dels mestres de la música disco. També hi haurà l’actuació de Tiga, que es posarà davant dels plats per punxar la darrera nit del festival. The Martinez Brothers, que han confirmat l’actuació, estan considerats com els nous ambaixadors del house provinent de Nova York. L’organització ha anunciat que es podran veure en el festival els concerts de Machinedrum, Laurel Halo, Ben Frost, Recondite, L.I.E.S, Ron Morelli, Svengalisghost, Alizz, Visionist i Dj Nigga Fox.

Només fa unes setmanes que l’organització del Sónar va anunciar els primers noms d’aquesta edició. Els caps de cartell seran Massive Atack, els pares del trip-hop han escollit Barcelona per fer l’estrena mundial del seu espectacle, que explorarà els límits de l’art, la tecnologia i la política. Richie Hawtin, un dels DJ clàssics del Sónar, tornarà aquesta edició, així com Plastikman, Caribou i Woodkid, entre d’altres.