Pete Doherty és conegut músicalment per ser el líder dels Babyshambles i per haver estat colíder de The Libertines. També va protagonitzar portades de revistes del cor per la seva relació amb la model Kate Moss. Ara, els barcelonins poden descobrir-ne la vessant plàstica a la galeria Puntoaparte. El músic britànic hi exposa “Flags from the old regime'” un recull de composicions i dibuixos creats des de 2012 fins a l’actualitat.

De fet, l’exposició continua creixent cada nit amb els treballs que crea Doherty a la galeria sarrianenca. Des de la inauguració de la mostra, el músic s’ha quedat a dormir en una de les sales del local. El músic confessa que havia de marxar fa dies, però que ja no té clar quan ho farà o si es quedarà. Així doncs, a més de les seves obres hi podem veure objectes personals de l’artista, com una col·lecció de caixes de llautó antigues.

Entre les peces de la mostra, Doherty ensenya un quadre dedicat a la presentadora i model Peaches Geldof. Explica que havia de ser el regal per al segon casament de Geldof, que va morir el 7 d’abril passat. El músic afegeix que el regal que li volia fer per al seu primer casament tampoc no va arribar a bon port. Era una motocicleta que va acabar estavellada al carrer abans d’hora.

Curiositats a banda, amb les seves obres Doherty vol denunciar el “model cultural asfixiant” que ens imposa la societat.

El retorn de The Libertines se signa a la plaça de Sant Vicenç

L’estada a Sarrià també ha servit perquè Pete Doherty i Carl Barât, l’altre colíder de The Libertines, es retrobin després de quatre anys sense parlar-se. La reconciliació es va signar guitarra en mà a la plaça de Sant Vicenç. La banda tornarà a actuar aquest estiu a Londres.