PALAU_SANT_JORDI

El Palau Sant Jordi podria acollir les proves d’hoquei gel als Jocs d’Hivern 2030. Catalunya i Aragó ultimen un acord per decidir com es repartiran els dos territoris les diferents proves de la candidatura olímpica conjunta. Després de filtrar-se que l’acord era definitiu, el govern de l’Aragó l’ha deixat en suspens ja que ha negat que hi hagués res tancat.

Segons l’acord filtrat inicialment, el Palau Sant Jordi de Barcelona acolliria també la cerimònia inaugural, mentre que Saragossa seria la seu de la clausura dels Jocs d’Hivern.

Aragó no dona el pacte per tancat

El Govern d’Aragó, per la seva banda, ha assegurat en fer-se pública la notícia que “no hi ha acord tècnic” per a la candidatura conjunta amb Catalunya. En un comunicat, ha reiterat la seva “aposta decidida” pel projecte, però que “només donarà suport si és igual a igual.

Barcelona ja havia demanat una pista de gel municipal per als Jocs

Fa anys que l’Ajuntament de Barcelona aspira a una pista de gel municipal coincidint amb els Jocs Olímpics d’Hivern del 2030. La comissionada d’Esports de l’Ajuntament, Marta Carranza, considera que la candidatura Pirineus-Barcelona obriria la porta a “aconseguir infraestructures esportives a la ciutat, com una pista de gel municipal”.