C. Tangana

El cantant madrileny C. Tangana ha anunciat que el proper 19 de febrer actuarà al Palau Sant Jordi. Ho farà dins de la seva gira Sin Cantar ni Afinar Tour 22, que també el portarà a visitar Bilbao, Màlaga, Saragossa, la Corunya i Madrid.

Precisament aquesta setmana es va conèixer la notícia que C. Tangana havia caigut del cartell del Primavera Sound, per “incompatibilitat d’agenda”. El cantant, que havia d’actuar el 2 i el 9 de juny al Parc del Fòrum, era una de les apostes més fortes de l’edició del Primavera Sound per al 2022. Després d’haver de cancel·lar les edicions del 2020 i 2021, l’organització del festival havia preparat un dels cartells més ambiciosos de la seva història.

Entrades a la venda, dimarts, 16 de novembre

Els fans que van lamentar l’anunci de la cancel·lació dels concerts de C. Tangana previstos per al Primavera Sound tenen una altra oportunitat de veure el seu xou. Les entrades per al concert del dia 19 de febrer al Palau Sant Jordi es posaran a la venda a partir de dimarts, dia 16 de novembre, al web del cantant.