piromusical mercè 2022 barcelona focs artificials

Les Festes de la Mercè 2022 tenen les hores comptades. La primera festa major amb condicions normals després de dos anys de restriccions per la covid s’acomiadarà, com és habitual, amb el Piromusical, un espectacle que barreja focs artificials i música. Et detallem els millors llocs per veure el piromusical de la Mercè 2022. Apunta-te’ls si vols gaudir d’unes bones vistes dels focs artificials!

El Piromusical de la Mercè 2022, a Maria Cristina

El piromusical de les Festes de la Mercè es farà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i, per tant, aquest és el millor punt per veure els focs artificials o, com a mínim, per veure’ls de més a prop. També et permetrà gaudir de l’espectacle amb un bon so.

En aquesta via de la ciutat, pots situar-te al tronc central (es tallarà el trànsit) o a les voreres, és a dir, als laterals. A tocar dels edificis hi ha bancs on, si arribes amb temps, podràs seure en el cas que tinguis qualsevol problema de mobilitat.

La plaça d’Espanya, lluny de l’aglomeració

Si vols viure el piromusical “in situ” però lluny de les aglomeracions de Maria Cristina, una opció viable és fer-ho des de la mateixa plaça d’Espanya. Allà, si et situes en un punt on les Torres Venecianes no et bloquegin la imatge, també pots gaudir dels focs artificials.

Punts elevats a prop de Maria Cristina

Si vols tenir unes vistes encara més privilegiades i gaudir del piromusical des d’un punt elevat, hauràs de buscar i localitzar un espai alt, ja sigui un el balcó d’un pis o el terrat d’un edifici. Una altra possibilitat és pujat a la muntanya de Montjuïc com a alternativa per veure els focs artificials.

Si la zona del piromusical et queda lluny, des de qualsevol punt elevat de Barcelona podràs gaudir-lo. Per exemple: el Parc del Guinardó, els búnquers del Carmel o la carretera de les Aigües. Ara bé, has de tenir en compte que la música no acompanyarà amb exactitud el ritme dels focs artificials, ja que aquests els veuràs en rigorós directe però el so t’arribarà més tard!

El veuràs des de casa? A les 0 h, a betevé!

Si no pots desplaçar-te a Maria Cristina, no coneixes cap lloc elevat però tot i així vols veure el piromusical de la Mercè, a betevé t’ho posem fàcil: a partir de les 0 h pots recuperar en diferit l’espectacle de focs artificials. S’emetrà a la TDT i, també, al web beteve.cat, on podràs veure el piromusical tantes vegades com desitgis!