Ambdós directors convidats proposaran un seguit de temes perquè el públic assistent balli al vestíbul del Mercat de les Flors.  A banda d’aquesta activitat, també es podrà veure l’espectacle ‘Macadam Macadam’, de la coreògrafa Blanca Li. Es tracta d’una peça de hip-hop que ha girat amb molt d’èxit arreu del món i que comptarà amb ballarins de casa nostra per a les funcions al Mercat.

Aquesta sessió és la darrera del cicle 10xballar, que es va iniciar a finals de 2011 encetant la temporada del Mercat de les Flors. Han comptat amb convidats de diferents àmbits culturals, com el periodista Toni Puntí, els actors i guionistes del Terrat Juan Cruz i José Corbacho, la cineasta Isabel Coixet o l’artista Frederic Amat. Tots ells han propossat un seguit de cançons anomenat “selecció de seleccions” per al públic assistent.

A banda d’aquesta festa al Mercat també es celebra el Dia Internacional de la Dansa a la plaça central de Pedralbes Centre, amb una activitat oberta a totes les escoles de dansa.