UNA DE CALAMAREEESS! Són els ingredients bàsics per al funcionament de la Feria de Abril, els calamarsons i, per descomptat, la beguda oficial, el 'rebujito'. Fet amb menta, molt de gel, "manzanilla" i gasosa. Tot a punt doncs per donar la benvinguda als primers visitants en els 85.000 metres quadrats de casetas i atraccions de fira. Aquest biciclub de noies ha matinat i ha fet una parada per recuperar forces. Malgrat que el temps no ha acompanyat aquest matí, els fidels de la Feria no fallen. JOAN MORATONA: "Som del país de l'escudella però ens agrada molt tot aixó. Ja ho veieu de bon matí 'tapeo', que no es gaire però deu ni dó per a la nostre edat i anar fent." Enguany les casetas tenen totes els mateixos colors: o el vermell i blanc o el verd i blanc. Si bé cada any són menys, l'esperit es manté positiu. PEDRO LEÓN: Pese a la crisis no esta mal, ayer comenzamos y picamos un poquito esperamos que hoy piquemos bastante más, si no nos vamos a la ruina." FRANCISCO GARCÍA PRIETO, president de la FECAC: Aquí ocupamos 120.000 metros cuadrados que no queda un metro para montar nada, esto es importante. No hay una feria en Catalunya que pueda asemejarse a la Feria de Abril."

En total, són 85.000 metres quadrats de casetas i 3.000 d’atraccions.  Aquest any hi ha 70 casetas i més de 160 firaries. La convivència i la suma de cultures és la reivindicació de la fira, que s’allargarà fins al 6 de maig. L’entrada és gratuïta.

Diversos grups i solistes de Catalunya actuaran durant aquests deu dies, entre ells Guadaljarafe, Brisas, Zaira, Aromas, i Azaila el Ballet Clásico Español Susana Salvador.