Magia Reis Orient Fòrum

Aquest desembre 2020 i gener 2021 Barcelona tindrà una instal·lació al Fòrum perquè els nens vegin de prop com és la màgia dels Reis d’Orient. L’Ajuntament i l’Institut de Cultura (ICUB) reservaran un espai de 10.000 m², on hi haurà representats diferents espais: un per a l’estel d’Orient, un altre per als carters, un per als carboners, també un per als xumeters i, a més, un espai per a cada rei.

La intenció és que hi hagi un darrer espai perquè els nens que visitin el Fòrum puguin contactar de forma digital amb els patges Gregori, Omar i Estel. La canalla podrà parlar amb ells i enviar-los preguntes, que els patges respondran. En canvi, el vespre del 5 de gener només els Reis d’Orient tindran permesa l’entrada a l’espai del Fòrum per preparar el repartiment de regals. betevé transmetrà l’espectacle en directe.

Aforament limitat amb reserva prèvia

Per garantir que es respecten les mesures sanitàries, l’entrada a l’espai reial es farà de forma controlada. Les famílies hauran de reservar-hi prèviament l’entrada (gratuïta) a través del web de Nadal a Barcelona, a partir del 15 de desembre. Tot i que encara es desconeix el nombre de persones que podran entrar alhora a la instal·lació, l’Ajuntament assegura que l’espai és tan ample que es podran mantenir bé les distàncies de seguretat.

Horaris de l’espai reial al Fòrum

La instal·lació reial obrirà portes el 28 de desembre i es podrà visitar cada dia fins al 5 de gener (amb excepció de l’1 de gener). Els horaris variaran en funció del dia:

  • 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener: d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.
  • 31 de desembre i 5 de gener: d’11 a 14 h.

Més informació de les festes de Nadal 2020 a Barcelona