L'arbre ja és a reciclar, els llums no s'encendran més i els aparadors ja llueixen els rètols de rebaixes... Síntomes inequívocs que el Nadal ja ha acabat. Alguns ja en tenien ganes. Demà comença el primer cap de setmana sense obligacions familiars, ni dinars i sopars ineludibles. El món de la cultura ho sap i incrementa l'oferta disponible a la ciutat, molt més dirigida al públic adult. Al Mercat de les Flors, Lluís Danès estrena l'espectacle 'Nàufrags'. Teatre visual amb titelles, objectes, veu i música que parla de la solitud d'aquells que es veuen obligats a fugir. Una proposta gens convencional, com la que també es pot veure, només aquest cap de setmana, a la Nau Ivanow. 'Interrupted' és una comèdia en què la vida perfecta de la protagonista acaba convertint-se de la nit al dia en un infern. Com l'infern pel qual passa Arnold Schwarzenegger a 'Maggie', que s'estrena avui mateix. Ha de conviure amb la lenta transformació, dia a dia, de la seva filla que ha rebut la mossegada d'un zombi. Jennifer Lawrence protagonitza l'altra gran estrena del cap de setmana, basada en la vida de la inventora de productes de la llar Joy Mangano. En l'àmbit musical destaca una altra entrega a L'Auditori del cicle OBC Cinema, en què l'orquestra barcelonina interpretarà en directe la banda sonora de 'Gladiator'. I per a aquells que les festes encara els han deixat diners per gastar, aquest cap de setmana hi ha noves edicions de dos mercats vintage i d'objectes de segona mà. El Flea Market tornarà a ocupar, la plaça Blanquerna i el Barcelona Vintage Market, l'edifici històric de la UB.

Al Mercat de les Flors, Lluís Danès estrena l’espectacle ‘Nàufrags’. Teatre visual amb titelles, objectes, veu i música que parla de la solitud d’aquells que es veuen obligats a fugir.

Una proposta gens convencional, com la que també es pot veure, només aquest cap de setmana, a la Nau Ivanow. ‘Interrupted’ és una comèdia en què la vida perfecta de la protagonista acaba convertint-se de la nit al dia en un infern.

Com l’infern pel qual passa Arnold Schwarzenegger a ‘Maggie’, que s’estrena avui mateix. Ha de conviure amb la lenta transformació, dia a dia, de la seva filla que ha rebut la mossegada d’un zombi. Jennifer Lawrence protagonitza l’altra gran estrena del cap de setmana, basada en la vida de la inventora de productes de la llar Joy Mangano.

En l’àmbit musical destaca una altra entrega a L’Auditori del cicle OBC Cinema, en què l’orquestra barcelonina interpretarà en directe la banda sonora de ‘Gladiator’.

I per a aquells que les festes encara els han deixat diners per gastar, aquest cap de setmana hi ha noves edicions de dos mercats vintage i d’objectes de segona mà. El Flea Market tornarà a ocupar, la plaça de Blanquerna i el Barcelona Vintage Market, l’edifici històric de la UB.