No són ni les vuit del matí. Però l'emoció supera la son. El Jan i la Gina fan camí cap al menjador. Aquesta nit els Reis s'hi han ben atipat. I els hi han deixat un missatge. "Aquí diu que li has donat a en Baltasar. I aquí que t'has portat regulín." Però Ses Majestats han fet tota la feina. I el primer regal sembla que l'han encertat. "Mama, és el que havia demanat." Repassen paquet per paquet a veure si ha arribat tot. A la Gina li falta una nina. GINA GONZÁLEZ "Havia demanat un bebè però no l'han portat." Però encara hi ha esperança. JORDI GONZÁLEZ, pare del Jan i la Gina "Haurem de fer ruta a casa els avis, a casa dels tiets, o si no mirarem de trobar un punt conjunt perquè els Reis van a totes les cases." I per últim, el regal més especial. "Ens han portat dues cartes!" Com ells, el Pau i la Martina també obren amb alegria els regals... N'hi ha que estaven a la llista... "Bieeeeen! La casa maletín!!!!" I n'hi ha que no... "La motxilla dels Minions!!! Tu vas demanar-la? No. No, però la hi han portat, mira." "Doncs jo no m'esperava que en portessin la casa de Playmobil. Jo no m'esperava que em portessin tot el que m'han portat." I aquest any no hi havia ni rastre de carbó. SANDRA CASTRO i MIQUEL CABRA, pares del Pau i la Martina "Jo penso que és més una motivació perquè portar-se malament es porten a vegades una miqueta malament, la veritat és que sí. No fan cas però suposo que de cara a l'any que ve es portaran més bé o ho intentaran, almenys." I encara que avui els més petits siguin els protagonistes, hi ha regals per a tota la família. "Això és perquè facis paelles. Molt bé, doncs farem paelles."

Al barri de Sants, el Martí i l’Heura, de cinc i dos anys, s’han llevat ben aviat per descobrir si els desitjos que havien demanat als Reis s’havien convertit en realitat i han desembolicat els paquets amb moltes ganes.

També ho ha fet el petit Ot, del barri d’Horta, que amb només 13 mesos s’ha coronat el rei de la casa. [Imatge: @UrsulaBarri]

El Jan i la Gina, de sis i quatre anys i veïns del barri de Sant Andreu, han estat molt contents perquè els Reis d’Orient els han dut bona part dels regals que els havien demanat per carta. Només ha faltat una nina que la Gina havia sol·licitat, però la resta de paquets li han fet oblidar aquest petit disgust.

També hi ha hagut sorpreses per als pares dels petits, que han explicat que al llarg del matí visitaran les cases dels avis per saber si els Reis també els han dipositat algun paquet.