L’astre mundial Leo Messi ha enlluernat també la companyia internacional Cirque du Soleil, que li dedicarà un espectacle íntegre. L’estrena de ‘Messi10’ serà el 10 d’octubre del 2019 i es podrà veure en una carpa que s’instal·larà al Parc del Fòrum fins al 10 de novembre. Les entrades es posaran a la venda el 7 de febrer, i el 4 per als socis i penyistes.

L’espectacle de Messi es representarà amb 46 artistes

Segons el director i creador de l’espectacle, Mukhtar O. S. Mukhtar, les similituds entre l’estrella i la peça artística és “la capacitat de somiar” que generen tots dos. El xou vol celebrar la màgia del millor futbol dels nostres temps posant sobre l’escenari 46 artistes que faran vibrar el públic durant 90 minuts. Com passa sempre amb el Cirque du Soleil, s’hi podran veure multitud d’acrobàcies impensables, que en aquest cas volen destacar valors com l’esperit de superació que comparteixen els artistes i els esportistes d’elit com Messi. Altres valors que es posen de manifest són el treball intens i el sacrifici.

La història de ‘Messi10’

El públic podrà presenciar la història d’un jove que ha nascut amb una gran ambició i que és capaç de superar qualsevol obstacle i que, a més, vol arribar a ser el millor número 10 del món. L’espectacle recrea un univers en què quan l’artista cau torna a aixecar-se i a intentar-ho perquè creu que res no és impossible. En aquesta ocasió hi haurà un escenari que serà molt proper al públic i que acollirà 3.000 persones en cada funció.

A la presentació del xou, que s’ha fet aquest dimarts, hi ha anat qui va ser jugador del Barça i amic personal de Messi José Manuel Pinto. L’exporter ha col·laborat en la música de l’espectacle i ha destacat alguns valors del jugador: “És una persona honesta, bondadosa, amic dels seus amics i lleial”. 

Una zona dedicada als fans de Messi

El Cirque du Soleil destinarà quatre carpes d’un total de 12.000 metres quadrats per a tots els fans del futbolista. L’objectiu de Messi10 Challenge és que el públic pugui viure l’experiència de posar-se en la pell de Messi. Hi haurà un interactiu que permetrà parlar de forma virtual amb el jugador i fins i tot imitar el seu xut. El qui obtingui més punts tindrà l’oportunitat de participar en el xou.

L’organització ha assegurat que Leo Messi està molt content amb un espectacle que s’ha inspirat en ell. Cada dos mesos la direcció del Cirque du Soleil es reuneix amb el jugador per explicar-li’n les novetats.

Precisament, fa dos dies la companyia era a Barcelona amb el darrer espectacle, ‘Toruk – El primer vuelo’. Es tracta d’un xou basat en la pel·lícula de James Cameron ‘Avatar’.