L’espectacularitat del Cirque du Soleil torna a Barcelona. El Palau Sant Jordi acull, fins al 27 de gener, l’espectacle Toruk-El primer vuelo, inspirat en el món de Pandora d”Avatar’, l’exitós film de James Cameron. Una obra diferent de totes les que ha fet el Cirque du Soleil fins ara.

Després de tres anys d’estrenar-se a Las Vegas, ara l’espectacle arriba a Barcelona. És la 86a ciutat on ‘Toruk‘ farà parada. La gira continuarà per Madrid i Pamplona.

Els audiovisuals, més importants que mai

Els números de circ i acrobàcia són els grans protagonistes de l’espectacle, com ja és habitual a la companyia. Però aquesta vegada la part audiovisual hi té un paper molt important. Tot l’escenari està cobert per grans projeccions. Hi ha cinc pantalles IMAX amb les quals els espectadors podran jugar. I és que l’escenografia no és sempre la mateixa. L’espectacle anima el públic del Sant Jordi a interactuar mitjançant una aplicació mòbil per contribuir a les projeccions.

I una de les altres novetats és que aquesta vegada l’espectacle compta amb un narrador i totes les acrobàcies estan immerses dins de la història. Fet que ha comportat un major esforç els seus protagonistes. “Haig de parlar, córrer, fer acrobàcies… Al mig de l’espectacle, haig de fer un nombre de cintes. La dificultat més gran és fer tot això durant dues hores”, ha explicat Thiago fa d’Entu, un dels protagonistes de l’obra.