Guillermo Rodríguez, el raper conegut amb el nom d’Arkano, abandona les batalles de galls que l’han portat a la fama i a ser campió mundial d’aquests duels d’improvisació per preparar un programa de televisió dedicat a temes socials. Arkano ha presentat també el llibre ‘Castillos en el espacio’, un recull il·lustrat de tot tipus de textos que volen definir el seu món interior.

‘Castillos en el espacio’

El primer llibre d’Arkano, ‘Castillos en el espacio’, és un recull de reflexions intimistes i breus, tant en vers com en prosa. Guillermo Rodríguez ens ha explicat que el llibre és un reflex de la seva personalitat i de les coses que li passen pel cap: “A les entrevistes que m’han fet, s’entesten a dir que faig poesia. Però ni jo soc poeta, ni això és poesia”.

Retirada de les batalles de galls

Arkano fa 10 anys que és damunt dels escenaris protagonitzant batalles de galls i, després de nombrosos premis internacionals, vol fer una pausa. Està per veure si serà temporal o definitiva.

Rècord Guiness

L’any 2016 Arkano va batre un rècord Guinnes mundial després de rapejar durant més de 24 hores seguides a la Porta del Sol de Madrid.