La Razzmatazz és una de les sales amb més aforament de tot Espanya, i els dies de concert o de discoteca els carrers del voltant de la sala s'omplen de gent. Fins ara els problemes de convivència nocturna es van solucionant en col·laboració amb Ajuntament i veïns, però el projecte de construcció d'un habitatge de protecció oficial just davant de la façana principal, podria trencar aquest equilibri. LLUÍS TORRENTS gerent de la Sala Razzmatazz i president de l'ASACC "Nosaltres ja estem fent una feina amb el districte, amb molta col·laboració i amb la Guàrdia Urbana i amb els veïns. Estem pagant tots els locals de la zona de la nostra butxaca un servei d'agents cívics que van amb unes armilles grogues conscienciant al públic al carrer que no facin soroll, que no faci botellot, però clar si de repent podem edificis de vivenda just davant de la façana això generarà problemes a qui vingui a viure2. La creació del 22 arrova, posterior a l'arribada de la Razzmatazz al carrer dels Almogàvers, va permetre que en una zona tradicionalment de sòl industrial com el Poblenou s'hi poguessin construir habitatges. Torrents demana que les polítques urbanístiques tinguin en compte els entrons dels edificis. LLUÍS TORRENTS gerent de la Sala Razzmatazz i president de l'ASACC "De la mateixa manera que hi ha plans d'usos que no permeten que una sala de concerts o que un club o una discoteca es posi al costat d'un edifici de vivendes, al revés no passa. És una qüestió de voluntat política." De moment el projecte és en una fase molt inicial i els responsables de la Razzmatazz ja s'han reunit amb l'Ajuntament, que s'ha mostrat obert a intentar trobar una solució perquè l'edifici d'habitatge protegit no doni just davant de la sala. Us ho ha explicat des del carrer dels Almogàvers, Dani Clavera.
La Razzmatazz és una de les sales amb més aforament de tot Espanya, i els dies de concert o de discoteca els carrers del voltant de la sala s’omplen de gent. Fins ara els problemes de convivència nocturna es van solucionant en col·laboració amb Ajuntament i veïns, però el projecte de construcció d’un habitatge de protecció oficial just davant la façana principal podria trencar aquest equilibri.
Segons el gerent de la Sala Razzmatazz i president de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya, Lluís Torrents, “ja estem fent una feina amb el districte, amb molta col·laboració i amb la Guàrdia Urbana i amb els veïns. Estem pagant tots els locals de la zona de la nostra butxaca un servei d’agents cívics que van amb unes armilles grogues conscienciant el públic al carrer que no facin soroll”, per això Torrents tem que si es construeix un habitatge just davant de la sala “això generarà problemes a qui hi vingui a viure, i a més és gent que vindrà a viure-hi perquè són habitatges protegits, possiblement no podran escollir gaire on van sinó que se’ls assignarà i llavors arribaran aquí i es trobaran que tindran algun problema”.
La creació del 22@, posterior a l’arribada de la Razzmatazz, l’antiga Zeleste, al carrer dels Almogàvers, va permetre que en una zona tradicionalment de sòl industrial com el Poblenou s’hi poguessin construir habitatges. Torrents demana que “de la mateixa manera que hi ha plans d’usos que no permeten que una sala de concerts o que un club o una discoteca es posi al costat d’un edifici d’habitatges, al revés no passa. És una qüestió de voluntat política, és una qüestió que si es regula cap a un costat s’hauria de regular cap a l’altre, com està passant ja a Londres, com passa a Berlín i com passa a altres llocs on aquestes coses es tenen en compte.”
El projecte, aprovat definitivament en el plenari municipal de gener de 2016, és encara en una fase molt inicial i els responsables de la Razzmatazz ja s’han reunit amb l’Ajuntament, que s’ha mostrat obert a intentar trobar una solució perquè l’edifici d’habitatge protegit no doni just davant la sala. Aquestes modificacions només es podran fer quan el solar, actualment propietat de Metrovacesa, passi a mans municipals.