La històrica sala de ball La Paloma engega la nova temporada amb les mítiques sessions de balls de saló amb música en viu. Aquest diumenge, 17 de setembre, la sala dona el tret de sortida a aquesta festa, que se celebrarà setmanalment, cada diumenge de 18 a 22 h.

De fet, el juliol passat els balls de saló ja van tornar a la programació habitual de La Paloma, després d’haver estat 16 anys tancada.

Ballarins habituals i una vip de 104 anys, la Pepita

La sessió ha tingut èxit de públic, i abans de l’obertura de portes ja hi havia una llarga cua de persones per entrar a la sala.

cua de gent per entrar a La Paloma

La majoria són habituals que asseguren estaven esperant per inaugurar la temporada a La Paloma: “Venim amb ganes de ballar”. També hi ha qui assegura que “a la nostra edat el que s’ha de fer és moure el cos”. Tot i que molts són ballarins veterans, també hi ha joves que volen trepitjar aquesta sala de ball històrica.

Entre tots, però també hi hem trobat una vip de la sala, la Pepita Bernat, que no s’ha volgut perdre el primer dia. La veterana de La Paloma ja suma 104 anys, tot i que això no l’atura. De fet, està determinada a anar-hi cada cap de setmana “sempre que pugui”.

Festa a ritme de Tigres del Raval

La banda Tigres del Raval, integrada per vuit músics formats a l’ESMUC i al Taller de Músics, ha estat l’encarregada, un cop més, de fer vibrar el públic “palomero” amb un repetori que recupera ritmes clàssics des d’una perspectiva fresca i contemporània. Els sons del grup van des del jazz americà, fins al mambo, passant pel bolero, el txa-txa-txa, la salsa o la timba.

En els pròxims mesos arribaran més esdeveniments a La Paloma: concerts, sessions de club i altres actes com el concert benèfic amb el Casal dels Infants o les famoses Bongo Lounge.