Ha obert una llibreria al Poblenou, al carrer de la Ciutat de Granada. Es diu La Insòlita, i rep el nom d’una antologia que recull textos d’autores d’Amèrica Llatina i d’Espanya que treballen la narrativa fantàstica.

Aquesta llibreria és fruit de la il·lusió de Carlota Gelonch. Tot i que va estudiar Història de l’Art i treballava en entitats socials relacionades amb la violència de gènere, la idea de muntar una llibreria li voltava pel cap feia temps. Fa dos anys va fer un màster en literatura que encara va esperonar més aquest projecte.

La primera llibreria especialitzada en narratives insòlites

L’aturada per la pandèmia li va donar l’oportunitat de posar el projecte en marxa i, el 8 de setembre, es va inaugurar: la primera llibreria de la ciutat especialitzada en narratives fantàstiques, de terror i de ciència-ficció escrites per dones

La Insòlita neix amb vocació de ser un comerç de barri, una llibreria generalista per a totes les edats. El local també té un espai per fer activitats complementàries, com xerrades, taules rodones o recitals.

En el poc temps que fa que està oberta ja ha rebut moltes visites dels veïns, que passen a tafanejar i felicitar la flamant llibretera.