La cantant Kylie Minogue era sens dubte la cirereta del pastís d’un festival Cruïlla de rècord. La diva del pop va oferir un concert basat en els seus grans èxits on no van faltar ‘I should be so lucky‘ un dels seus primers singles, o ‘Can’t get you out of my head‘, possiblement una de les cançons més reconegudes de l’artista. La cantant també va voler incloure algun tema del seu darrer disc “Golden, un àlbum de country dance publicat l’any 2018.

Kylie Minogue

Després de més de 30 anys de carrera, l’australiana segueix enamorant els seus seguidors, no només amb la seva música sinó també amb la seva posada en escena. Un festival de música, llum, colors i projeccions, amb incomptables canvis de vestuari, van convertir el Parc del Fòrum en una autèntica discoteca.

Després de gairebé una hora i mitja de concert, Minogue es va acomiadar llançant un “Barcelona, t’estimo” abans d’interpretar l’últim tema ‘All the Lovers’.

La darrera de jornada del Cruïlla també va tenir presència barcelonina. Dorian i Love of Lesbian va fer un repàs de les cançons dels seus darrers èxits. Un dels moments més àlgids de la nit va ser quan els dos vocalistes Santi Balmes, de Love of Lesbian, i Marc Gili, de Dorian, van cantar plegats ‘Los amigos que perdí’.