Carrers, balcons, mercats, parcs… diversos indrets del Carmel han viscut aquest dissabte una gran transformació artística amb música, circ, dansa, teatre, mural… És el CaminArt, una cercavila d’art a l’aire lliure.

Coincidint amb la Festa Major del Carmel, l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic Carmel han organitzat la desena edició del CaminArt. El mirador de Joan Sales ha estat el punt de trobada, on més de 300 persones han pogut gaudir de la primera actuació musical de la nit amb els CIA, Residus Gurus. La cercavila ha continuat pel camí de Can Mora i ha fet dues parades a la residència Mullerat i el Centre Cívic Carmel, on s’ha pogut veure “Bipolar”, un espectacle de dansa vertical acompanyada per un mapping.

CaminArt

L’itinerari ha continuat fins al carrer de l’Hortal, on els assistents han pogut visitar un espai expositiu amn fotogràfies dels 10 anys del CaminArt. Després han continuat fins al carrer de Ramon Rocafull, on les escales s’han convertit en un mural de grans dimensions.

Tot seguit, la passejada s’han acostat a la plaça de Lugo, on els assistents han pogut gaudir dels titelles d’Alex Marionettes. A la rambla del Carmel s’ha viscut un dels moments més emocionants de la nit, quan una companyia de dansa integradora i multidisciplinària ha acabat fent ballar a tot el públic. La companyia creada per l’ocasió estava formada per la Liant la troca, k-pop Muntwa i Bollywood Sitare.

L’Espai Jove Bocanord ha estat on s’ha posat el punt final el 10è CaminArt amb el concert dels Falciot Ninja i pirotècnica dels drac i diables del Carmel.