MARIA AGUSTINA SOLER directora del Jove Teatre Regina "Ha vingut una sang nova i que això no es tancarà sinó que es fa un pas endavant. Es diu ben vingut a la nova generació, aquesta generació que té tantes coses per dir". MARIONA CAMPOS futura directora del Jove Teatre Regina "La nova idea que portem en ment es que sigui un projecte obert, totalment obert, Els únics paràmetres que volem que condicionin bàsicament la qualitat i el rigor dels espectacles i a part sobretot de l'entusiasme que ens encomanin les persones que ens vinguin a presentar els projectes,"

Els responsables del Jove Teatre Regina, que fa 25 anys que ofereix espectacles infantils i juvenils, es plantejaven tancar per la crisi quan la filla de la directora, Mariona Campos, va decidir posar-se al capdavant del teatre. El nou Jove Teatre Regina estarà adaptat a un pressupost amb menys recursos. Tot i això, s’hi continuaran oferint obres per a nenes i nenes. A partir del 18 d’abril, però, també hi haurà programació per a adults. Sota el títol Aparador de Recerca Teatral es faran de moment set espectacles les nits de set caps de setmana.

Es podran veure les obres de La Trapa, que farà ‘Ubú rei’; d’Ars Perversus, amb ‘La forma de las cosas’; del Teatre Al Galliner amb ‘La ràbia que em fas’; de La Càmara Teatre-Rubí, que hi representarà ‘Bent’; del Teatre Kaddish, que hi farà ‘Una història de amor difusa’; d’Els Impertèrrits, que hi faran ‘La festa de les cadires’, i de la companyia Decap, que hi farà ‘Black Box’.

A més des del Jove Teatre Regina han avançat que preparen un musical sobre el 1714 que es presentarà al setembre.