El cicle de concerts Sala Barcelona s’ha acomiadat aquest diumenge després de dos mesos d’actuacions. La iniciativa va néixer amb l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona com a via de sortida als professionals que han patit la crisi del coronavirus. D’aquesta manera, han pogut reactivar un espai de cultura i ha estat una injecció d’oxigen per als locals més petits.

Avui s’ha tancat la jornada amb l’electrònica pop de Ladilla Rusa i Pixel d’Stael. L’objectiu dels promotors és mantenir la col·laboració publicoprivada, que ha permès la celebració del cicle de concerts de cara a la tardor. Mentre l’emergència sanitària perduri, han trobat en el castell de Montjuïc una bona sortida per seguir tocant en directe.

Èxit d’assistència: 9.000 assistents

Segons els organitzadors, aquestes 36 jornades de concerts han estat tot un èxit. Han estat 9.000 assistents que els que s’han apropat fins al Castell de Montjuïc per gaudir dels 56 grups de música i els 35 DJ que han ofert en directe la seva música. En total s’han recaptat 60.000 euros. Però, tal com ha dit l’organització del festival, el més important és que s’ha fomentat la cultura i s’ha donat feina a molts músic de l’escena emergent.