(ACN) La represa de la programació a les sales del grup Mas i Mas Jamboree, Tarantos i Moog ha quedat anul·lada després de les mesures anunciades el divendres passat pel Govern espanyol relatives a l’oci nocturn i a la música en directe. “Tot i la nostra intenció manifesta de recuperar una certa normalitat, sentim molt comunicar que ens veiem obligats a anul·lar les actuacions i programacions previstes pels nostres tres espais”, ha informat el grup en un comunicat.

Tanmateix, manté la celebració dels concerts gratuïts a la plaça Reial com a part dels actes del 60è aniversari de la sala Jamboree. D’aquesta manera, cada dia i fins al 6 de setembre, una cinquantena de persones podran gaudir d’un concert diari al mig de la plaça.

Mas i Mas ha lamentat que divendres passat, just 24 hores després d’anunciar els seus plans de recuperar la música en viu i la cultura, el Govern espanyol “comunicava de nou el tancament de qualsevol local d’oci nocturn, especificant la prohibició en relació amb la música en directe”.

Aquest anunci els obliga a suspendre temporalment la programació prevista pels espais tancats, fins que les autoritats competents els permetin tornar a obrir.