Un correu electrònic va capgirar la carrera musical de Joana Serrat. Tot just quan començava a preparar el disc que ara presenta, 'Dear Great Canyon', va decidir provar sort i enviar una petita maqueta a un dels seus grans referents, el productor canadenc Howard Bilerman. La resposta d'aquest li va dibuixar un camí fins aleshores inimaginable. JOANA SERRAT, compositora "En el moment en què respon i em diu que té ganes de fer un disc amb mi em sorprèn gratament... És un reconeixement que allò que estàs fent té un valor." A partir d'aquí, carrera meteòrica. Serrat fitxa pel segell del Primavera Sound i li comencen a ploure els concerts. L'avalen una veu sensual i un posat innocent, que contraposa amb una estètica més rockera. D'aquest binomi n'acaba sortint una artista catalana, que fa música americana. "De petita la mare em posava els vinils de Xesco Boix. Als 22 anys vaig descobrir Bob Dylan, que corria per casa. D'alguna manera aquí hi ha el nexe." D'ara endavant a aquesta guitarra li esperen un munt de concerts, alguns d'ells a Barcelona. El proper serà el 27 de març al teatre Barts, en el marc del Festival de Guitarra.

Un correu electrònic va capgirar la carrera musical de Joana Serrat. Tot just quan començava a preparar el disc que ara presenta, ‘Dear great canyon’, va decidir provar sort i enviar una petita maqueta a un dels seus grans referents, el productor canadenc Howard Bilerman. La seva resposta li va dibuixar un camí fins aleshores inimaginable. Bilerman va acceptar el repte i al cap d’un temps va viatjar a Cadis, concretament als estudis de Paco Loco, on Serrat va enregistrar el nou àlbum. Paral·lelament, Serrat va fitxar per El Segell del Primavera Sound i li van començar a ploure els concerts en sales i festivals de renom.

De Serrat en destaca una veu sensual i un posat innocent que contraposa amb l’estètica rockera que llueix. D’aquest binomi n’acaba sortint una artista catalana que fa música americana. Les seves influències van des de Xesco Boix fins a Bob Dylan, dos músics que escoltava a casa des de ben petita.

Els propers mesos són plens de concerts a l’agenda de la vigatana. La pròxima cita a Barcelona serà el 27 de març en el marc de la Festival de Guitarra a la sala Barts. Més endavant també tocarà al Primavera Sound, a la Pedrera i al festival Músiques Sensibles.