El líder d’LCD Soundsystem, James Murphy, els germans de 2manydj’s i l’enginyer de so John Klett, han creat aquesta nova tecnologia McIntosh per gaudir de la música. Amb 50.000 watts de potència, Despacio traslladarà el focus d’atenció dels plats del discjòquei a la pista perquè el públic es converteixi en el protagonista. L’escenari té una imatge molt futurista, sobretot pels grans altaveus que ocuparan la pista. Tenen tres metres d’alçària i estaran disposats en cercle, fet que permetrà una immersió auditiva total. L’escenari dels discjòqueis se situarà en un racó de la sala i sense il·luminar perquè quedin en un segon pla.

Torna l’estètica disco i els discjòqueis darrera els plats

2manydjs i James Murphy s’encarregaran d’aquests sessions inèdites d’una forma molt especial. Es posaran darrera uns plats i punxaran de la forma més tradicional, fet que recordarà una pista de ball de música disco.

L’espai té una capacitat limitada per a 1.200 persones i l’accés estarà controlat fins a completar l’aforament. Les sessions seran els dies 12, 13 i 14 de juny des de les 15.30 h fins a les 21.30 al recinte de Montjuïc.