L’organització del Festival Jardins del Palau Reial de Pedralbes ha anunciat que Carla Bruni hi actuarà el 19 de juny. Serà la primera vegada que la cantant francoitaliana i exprimera dama francesa ofereix un recital a l’estat. Bruni repassarà la seva trajectòria musical i presentarà el seu nou treball, ‘Little french songs’.

Mai abans Carla Bruni no havia trepitjat la ciutat per oferir un recital. Tampoc no ho ha fet a la resta de l’estat. La cantant presentarà ‘Little french songs’, disc editat l’any 2013 i inspirat en estrelles de la música francesa com Edith Piaf, Charles Trenet, Georges Brassens i Serge Gainsbourg. Bruni sortirà a escena acompanyada per una banda amb piano, guitarra i fiscorn. El públic escoltarà un repertori musical dels inicis de Bruni, l’any 2002, amb l’aclamat ‘Quelqu’un m’a dit’, passant per algun tema de ‘Comme si de rien n’était’. El concert forma part de la gira de retorn als escenaris de l’artista després d’uns anys allunyada de la primera plana musical quan s’havia centrat a exercir de primera dama francesa.

Les entrades per al concert ja s’han posat a la venda i van des dels 15 als 78 €. L’actuació es farà el 19 de juny a les 22 h. Pròximament la direcció farà públic el cartell complet del festival.