La proposta del Bruch Electronik Barcelona vol engrescar les famílies. La intenció de l’organització és que els més petits no s’avorreixin quan acompanyin els pares al festival. Les propostes infantils ofereixen de tot. S’ha programat una activitat que es diu El Meu Primer Festival, on es projectaran pel·lícules per als espectadors infantils. Però bona part de l’activitat se centrarà en la gastronomia i servirà perquè aquest públic pugui desenvolupar les seves capacitat a la cuina. Es faran tallers de fruita creativa, cupcakes & buttercream i d’hort urbà. La música també serà present en les activitats infantils com la classe de percussió Baby Bongo, i l’exercici físic arribarà amb una sessió de  ioga per a nens, el Yoguitos. A més, al pati del CCCB instal·laran rampes per fer “skate”, llits elàstics i jocs de gran format. A banda hi haurà petits mercats on el públic podrà passejar-s’hi i comprar roba, objectes vintage i descobrir nous dissenyadors.

El menú del Brunch

Tal com diu el nom del festival, el públic podrà degustar un “brunch” amb aliments molt variats, tant per esmorzar com per dinar. Hi haurà cereals, fruita, iogurt, croissant, una torrada de pa, ou i una minihamburguesa de carn o vegetariana.

L’entrada al festival costarà entre 9 i 12 € i serà gratuïta per als menors de 12 anys. El festival se celebrarà els pròxims 16 de març, 20 d’abril i 18 de maig.