Les habitacions de l’Hotel NH Constanza s’han convertit en aparadors de moda en una ocasió única. L’esdeveniment ha estat una oportunitat pels 25 dissenyadors emergents. En les habitacions s’han mostrat les seves creacions: joies, bosses, sabates o vestits. El públic ha pogut adquirir productes fets a mà i cuidats al mil·límetre. Durant tota la tarda, a més, s’han ofert desfilades, còctels o activitats d’estilisme.

Els creadors troben que la mostra a l’hotel és una oportunitat per ser més propers al públic. Volen que es trenquin barreres i  la moda sigui accessible per a tothom. Els clients han pogut conversar i tractar cara a cara amb els artistes.

El projecte ha començat a Barcelona, però en els pròxims mesos iniciarà un recorregut per Madrid i Sevilla i més tard, per Brusel·les. Els organitzadors estan satisfets de la resposta del públic que cada cop està més interessat a trobar moda en llocs diferents a les botigues.

Mostrar les creacions de dissenyadors emergents en hotels ha esdevingut una bona manera de fer-les arribar a tot tipus de públic. Els joves artistes creuen que és una bona manera de moure’s i donar-se a conèixer en circuits alternatius a les grans marques.