La Festa Major del Casc Antic ha començat aquest divendres amb el pregó d’Ada Colau, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i veïna del districte. D’aquesta manera, els organitzadors de la festa han volgut remarcar que, malgrat les situacions problemàtiques que es viuen el barri,  el programa és més ampli que mai.

La Festa Major engloba activitats per a tota la família. La gent gran gaudirà de la festa, dimarts 25 de juny a les 16 h a la plaça de Sant Agustí Vell, amb un berenar popular. Aquest dissabte a la plaça del Pou de la Figuera s’organitzen  jocs tradicionals, carreres de sacs, tallers de màscares, contes, marionetes i espectacles musicals per als més petits. El pròxim divendres, 28 de juny, també podran gaudir de la festa de l’escuma al parc de la Ciutadella. Aprofitant la revetlla de Sant Joan, la Festa Major del Casc Antic celebrarà concerts al voltant d’una foguera al passeig de Lluís Companys.

El Museu de la Xocolata, el Museu d’Història o el Palau de la Música s’han sumat a la Festa i obriran les portes als veïns, prèvia acreditació, al Centre Sant Pere Apòstol o a l’Associació de Veïns del Casc Antic. Durant tota la setmana hi haurà havaneres, tast de plats tradicionals bascos, correfoc, cinema popular, concerts de piano o tallers de circ i de ball.