El món del pop té una suite reservada a betevé. Jordi Chicletol, expert en cultura pop, underground i entreteniment, obre les portes, setmana rere setmana, de la seva ‘Habitació 910’, sempre acompanyat de l’Alvie, el mil·lennista sibarita de la porta del costat. Junts, dediquen dues hores a repassar les novetats de la indústria, fer una mica de safareig de les superestrelles i conversar amb les criatures que es deixen convidar: des de músics com Miss Cafeïna, Brigitte Laverne o Aleesha, a escriptors, dissenyadors, DJ o qualsevol nom associat a la cultura local i nacional.

Ara també a la TDT

Ara, l’experiència agafa una nova dimensió fent el salt de la ràdio, ara també a la pantalla: podeu gaudir de l”Habitacio 910′ a la TDT en un format ple de color i cibernètic en què també trobareu videoclips i tota mena de contingut visual. El pop és a tot arreu, però el millor s’allotja a l”Habitació 910′ de betevé.

Cada dijous per TDT (23.45 h) i els dissabtes a betevé 91.0 fm (21 h)

Cora Novoa i Nadia Leal: convidades d’honor per a l’estrena a la TDT (dijou,s 4 d’abril, a les 23.45 h)

Són dues criatures dels 90! Fan el que fan, i ho fan com ho fan, per haver crescut amb la música d’aquella dècada.

Cora Novoa és productora d’electrònica i pot presumir de tenir reconeixement internacional. Acaba de publicar la primera part d’una trilogia, ‘Mental diary’, que presentarà al Loft de Razzmatazz el proper dissabte, 13 d’abril. Però les seves influències, com podreu comprovar, són ben dispars, i amb molta presència del hip-hop de finals dels anys 90, com Lauryn Hill o Mariah Carey.

En canvi, les influències de Nadia Leal, l’altra convidada d’aquest programa, provenen principalment de la indústria britànica: en la seva biblioteca musical hi trobem Spice Girls, Blur o Take That. Editora musical de la revista ‘Neo2’ i representant d’artistes, en la seva conversa amb en Jordi ens descobreix que l’escena queer també l’ha acompanyada i marcat en la seva trajectòria.

Però entre conversa i conversa, toca destacar algunes novetats que de ben segur marcaran el transcurs de l’any: el reggaeton de Rosalía amb J Balvin i El Guincho ja opta a convertir-se en la cançó de l’estiu, i Ariana Grande no pot parar de crear i ens presenta un duet amb la seva còmplice i amiga, Victoria Monét. A més, l’Alvie ens destaca l’esperat àlbum de la joveníssima Billie Eilish, possiblement el debut més celebrat del 2019.

El pop agafa embranzida i el trobes tot aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé, ara també a la TDT!