Gairebé tothom en coneix la història, però aquí el llenguatge és ben diferent al d'un llibre. La il·luminació i la música hi tenen un paper essencial. Un dels reptes d'aquesta nova versió ha estat convertir-lo en un musical amb tocs moderns que sigui atractiu per a totes les edats. La banda sonora té molta importància, amb temes que van des del swing fins al pop. Aquest renovat petit príncep ha atret moltes mirades i, fins i tot, hi ha qui ha repetit l'experiència. JORDANA VILÀ "Jo és la segona vegada que vinc perquè m'agrada molt i ja em sé totes les cançons." SÍLVIA ORTIZ "Hemos escuchado las canciones, hemos leído el libro... y ahora a ver esto." JOSEFINA CASANOVAS "Primer perquè el llibre m'agrada molt després perquè l'espectacle està molt ben trobat, els efectes especials i la música." Un espectacle que s'ha prorrogat tres vegades i que acaba amb gairebé 54.000 entrades venudes. SARA LÓPEZ / CLARA SOTERAS "'El petit príncep' s'acomiada després de quatre mesos damunt de l'escenari i amb més de 100 funcions representades. Us ho ha explicat, des de la sala BARTS, Sara López."

La il·luminació, la música i els efectes especials són ingredients clau en la nova versió d”El petit príncep’ que han fet Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29. Els efectes de so de 360 graus faciliten al públic endinsar-se, encara més, en la història. Com, per exemple, el moment en què un avió està a punt d’estavellar-se al desert i sembla que vingui des de darrere de les butaques.

Aquest dilluns ha estat l’última funció d’un espectacle que s’ha prorrogat fins a tres vegades gràcies al bon acolliment del públic. En total, s’han venut 53.955 entrades i s’han representat més de 100 funcions. L’èxit ha quedat patent amb el fet que molts dels assistents han repetit, sovint en família, per gaudir de nou d’aquest muntatge.