La Galeria del Pou és un nou espai d’art urbà que vol denunciar les injustícies socials. S’inaugura amb “Vides partides”, una mostra de set fotografies de gran mida que recull la història migratòria de set exalumnes del programa de formació de Mescladís. Les instantànies són obra de l’artista urbà Teo Vázquez i són part d’un projecte més ampli. El projecte s’ha fet en col·laboració amb el BornLab d’El Born CCM.

Un espai d’art urbà on denunciar injustícies socials”
María Sáez, dinamitzadora Mescladís del Pou
Teo Vázquez recull la història de set joves migrants a “Vides partides”

Relat de set joves migrants

Les fotografies de “Vides partides” són obra de l’artista d’art urbà Teo Vázquez. Són una mostra d’altres instantànies que l’artista té distribuïdes en diferents punts de la ciutat i que formen part d’un projecte més ampli. 

Projecte ambiciós

A través de “Vides partides” es denuncia la situació d’exclusió social en què es troben els joves migrants. La María Sáez explica que “es denuncia, sobretot, les dificultats dels joves no acompanyats per accedir al mercat laboral degut al model migratori emparat amb la Llei d’estrangeria actual”.

Darrere de cada fotografia s’amaga una història migratòria plena de dificultats”
Teo Vázquez, artista urbà

Les fotografies formen part d’un projecte més ampli que continuarà a partir del web videspartides.org que es nodrirà amb els relats d’altres joves. 

Espai de gestió comunitària

La Galeria del Pou és un espai d’art urbà fruit del conveni entre el Casal de Barri Pou de la Figuera i la Fundació Mescladís.

L’espai, de gestió comunitària, està obert a entitats i artistes que necessitin llocs on fer visibles els seus projectes.