Ona Llibres, el nou espai de llibres i cultura de la Dreta de l’Eixample, juntament amb l’equip de TriviaBCN, ha llançat l’OnaTrivia, un joc de preguntes i respostes per equips, que es fa presencialment a la llibreria de Pau Claris, 94, el primer dimarts de cada mes a les set de la tarda.

Cultura i oci presencials

Es tracta d’un joc de preguntes i respostes, en directe. La iniciativa, que condueix TriviaBcn, té un objectiu doble, mantenir viva la cultura i també els espais d’oci. Els concursants, en grups de fins a tres persones, han hagut d’encertar 30 preguntes i reptes diversos sobre cultura i llengua catalana a través del mòbil.

Cada primer dimarts de mes

La proposta ha atret jugadors empedreïts i també nous aficionats, i cal estar alerta de les següents convocatòries, cada primer dimarts de mes, ja que alguns mesos les partides podran estar centrades en temàtiques concretes. El premi és un lot de llibres relacionats amb els continguts de la prova, en aquesta ocasió per cortesia de l’editorial Cossetània.

Jugar segurs

A causa de la covid-19, els jugadors s’han d’inscriure prèviament, això sí, de manera gratuïta. Han de jugar amb mascareta i altres mesures de seguretat. A més, s’ha limitat la inscripció a 35 persones per partida, i en la primera ja ha quedat molta gent a la llista d’espera.