Nathy Peluso actuarà al Sónar 2022

El Sónar incorpora noms al cartell de l’edició del 2022 coincidint amb el dia en què també es posen a la venda les entrades. Entre els artistes més coneguts hi ha el del DJ i productor suec Eric Prydz, la reina dels sons urbans i llatins Nathy Peluso, i l’ànima de l’escena queer house parisenca Kiddy Smile. Aquests artistes se sumen a la llista que es va anunciar al maig, amb The Chemical Brothers, The Blaze i Arca.

Entre els 27 nous noms anunciats aquest dijous també destaquen la DJ brasilera ANNA i el productor holandés Reinier Zonneveld, que participaran per primer cop en el festival. També Avalon Emerson, Helena Hauff, Herrensauna, CEM, MCMLXXXV, Salome i Cadency, que actuaran repartits en els dos recintes habituals del Sónar, el recinte firal de Montjuïc i el de l’Hospitalet.

Les entrades per a tot el festival, a 180 €

Aquest dijous s’han posat a la venda algunes de les entrades per al Sónar 2022. L’abonament complet, que permet l’accés els tres dies i les dues nits de festival, costa 180 €, mentre que el preu per assistir només a les nits és de 137,50 €. Encara no hi ha disponibles, però, abonaments per dies concrets del festival.