the chemical brothers

Després de dos anys sense festival a causa de la pandèmia del coronavirus, el Sónar tornarà a Barcelona l’any vinent, els dies 16, 17 i 18 de juny de 2022, i tindrà lloc als espais habituals: la Fira Montjuïc i la Fira Gran Via.

El Festival Sónar ha anunciat aquest dimecres els primers 32 artistes de l’edició del 2022, on destaquen The Chemical Brothers, que presentaran nova música i show audiovisual, i on també veurem els nous espectacles en directe de The BlazeArcaOneohtrix Point NeverPrincess NokiaChannel TresSerpentwithfeetJoy Orbison o Louisahhh. Entre els primers artistes programats també hi ha els nous shows de  AJ TraceyPolo & PanTomm¥ €a$hSega BodegaMoradLafawndahMs NinaLocoplaya o Recycled J. I entre els primers DJ sets que s’han anunciat destaquen The Blessed MadonnaCharlotte de WitteRichie HawtinDj Marcelle/Another Nice MessEris Drew B2B Octo OctaDJ PythonSkee MaskJayda GLechuga ZafiroJamz SupernovaLa FleurChico Blanco i Jyoty.

Les entrades encara no estan a la venda, però el festival anunciarà quan es poden comprar properament. Des d’aquest dimecres, els espectadors que desitgeu assegurar la vostra entrada abans de la venda general ja podeu apuntar-vos aquí!


En les properes setmanes es revelarà també la programació dels 2 nous festivals que Sónar presenta per a la tardor de 2021 a Barcelona: El 27 i 28 d’octubre se celebrarà l’ AI and Music Festival i el 29 i 30 d’octubre el SónarCCCB. Tots dos festivals seran presencials i amb un alt component digital i comptaran amb més de 60 activitats, entre concerts i sessions, conferències, workshops, debats i presentacions de Sónar+D.

9 artistes destacats del Sónar 2022

The Chemical Brothers

‘The Darkness That You Fear’, 2021


The Blaze

‘Queens’, 2018


Arca

‘Madre’, 2021


Oneohtrix Point Never

‘Lost But Never Alone’, 2020

The Blessed Madonna

‘We’ve Lost Dancing’, 2021

AJ Tracy

‘Little More Love’, 2021

Channel Tres

‘Skate Depot’, 2021

Serpentwithfeet

‘Fellowship’, 2021

Richie Hawtin

‘Time Warps’, 2020