A poc a poc les sales de cinema recuperen els espectadors que van perdre durant la pandèmia i per acabar de donar-hi impuls al sector, durant quatre dies de setembre, del 27 al 30, les entrades de les sales costaran 3,50 euros. Es tracta d’una iniciativa de FECE (la Federaci´ó de Cinemes d’Espanya), que està subvencionada pel Ministeri de Cultura i Esports. La campanya s’anomena “Jo vaig al cinema”.

On es compren les entrades?

Per poder aprofitar els descomptes, no caldrà cap inscripció prèvia. Les entrades es podran comprar a partir del 26 de setembre en aquest web o a les taquilles dels cinemes que s’han adherit a la campanya. A Barcelona, per exemple, ho han fet els Verdi o les sales Cinesa. Aquells dies a les cartelleres es projectaran pel·lícules com ‘Viuda negra’, ‘Blue bayou’, ‘Candyman’ o ‘Dune’.

Reivindiquen que les sales són espais segurs

Les sales de cinema van tornar a obrir portes el mes de juny i els responsables asseguren que s’ha demostrat que són llocs segurs. Afirmen que es tracta d’una activitat amb una baixa interacció social i on és fàcil complir els protocols de seguretat.

Recorden que la mascareta ´és obligatòria, que s’assegura la distància entre espectadors i que, a més, s’ha incrementat la neteja dels espais.