THUBTON WANGCHEN, director de la Casa del Tibet de Barcelona "Dar gracias a su existencia, su mensaje de paz y no violencia a todo el mundo, y también su humor a todos nosotros, que nos anima mucho." NGAWANG TOPGYALI, president de la Comunitat Tibetana d'Espanya "Aquesta celebració també serveix per reunir els tibetans aquí i se sentin una mica com a casa. Fa una mica de recordatori d'aquesta sensació que han tingut quan estaven a l'Índia o al Nepal, o a qualsevol lloc."

Com altres anys, la Fundació Casa del Tibet i la Comunitat Tibetana d’Espanya han celebrat aquest diumenge l’aniversari del dalai-lama a Barcelona, que va ser aquest dissabte 6 de juliol. Els visitants que s’han apropat a la Casa del Tibet, al carrer del Rosselló, entre els carrers d’Aribau i de Muntaner, han pogut gaudir d’una festa especial pel 78è aniversari del líder espiritual.

La festa ha començat amb una oració especial per la llarga vida del dalai-lama. A continuació, ha actuat el cantant tibetà Tenzin Silnon i el grup de dansa barceloní Atma Se Bolyywood. Al final, els assistents han pogut tastar khabses, que són típiques pastes tibetanes, arròs dolç i chai, que és te tibetà.

Encara que l’any passat les celebracions van ser durant tota una setmana i es van fer no només a la Casa del Tibet, sinó també al Port Vell, aquest cop la celebració només ha estat durant la tarda d’aquest diumenge.