El Parc de Fòrum acull durant dos dies el Cruïlla 2013. Enguany el festival vol reforçar la internacionalització per apropar-se al públic estranger i busca posicionar-se, juntament amb el Primavera Sound i el Sónar, com el tercer gran certamen musical barceloní, amb una previsió de 30.000 espectadors.

Cartell internacional i exclusiu

Aquest divendres inaugura el festival el canadenc Rufus Wainwright que ofereix un concert en solitari. L’exlíder de The Fugees actua per primera vegada a la ciutat en un concert exclusiu, com James Morrison, que porta al Fòrum el seu repertori de soul.

Els britànics Suede també han decidit triar Barcelona per fer l’ única actuació d’aquest estiu aquest divendres a les 23.15 h. Cat Power, després d’anul·lar al Primavera Club, ofereix al Cruïlla 2013 l’única actuació al territori, amb el treball  ‘Sun’.

Una de les actuacions més esperades és el concert del raper californià Snoop Dogg, que repassa tant els seus temes més coneguts com el seu nou disc, també en un únic concert a l’Estat. Morcheeba actuaran aquest estiu només al Cruïlla i presenten nou disc, que sortirà a la venda al maig. Els concerts encarregats de tancar el festival dissabte seran Tego Calderón i Tiger Menja Zebra.