JOAN ROSSELL, codirector de The Project "La millor edició del Guitar de tots els temps per qualitat, actualitat, originalitat, comercialitat, per xifres. [...] Concerts en el seu espai més adient, res a veure amb concerts en macroespais massius amb sobreoferta de concerts en una sola jornada."

Noel Gallagher, Adrià Puntí, Marcus Miller, Buenavista Social Club, Adrian Belew, Tomatito o Tindersticks són alguns dels artistes que actuaran

en la 27a edició del Guitar Festival BCN. Segons els organitzadors, aquesta és l’edició més ambiciosa i també la que té un pressupost més elevat (arriba al milió d’euros).

L’encarregat d’estrenar el festival serà Luis Eduardo Aute, que farà un concert antològic de grans èxits i que comptarà amb la col·laboració de diversos artistes convidats. Repetiran Caetano Veloso i Gilberto Gil, que actuaran per segon any consecutiu després del gran èxit del concert de l’any passat, en què es van esgotar les entrades molt ràpidament.

En la presentació del Guitar Festival BCN, el codirector de The Project, Joan Rosselló, també ha fet una defensa dels models de festival que programen concerts d’un sol artista en contraposició als festivals “en macroespais massius amb sobreoferta de concerts en una sola jornada”.