Barreló Espirillingat de Mel és l'ambaixador de la golafreria. Ve de Sant Martí i, com ell, n'hi ha sis més. Un per cada una de les antigues viles de Barcelona. Avui han sortit al carrer per anunciar l'arribada del rei Carnestoltes. Serà a la tarda, en una desfilada que marcarà l'inici de les festes de Carnaval. "Avui... tot s'hi val!!!" El seguici del rei Carnestoltes sortirà del Mercat de Santa Caterina i anirà fins el passeig del Born. Allí farà una crida a la disbauxa i proclamarà el seu regnat de set dies. Comença una setmana de festa i excessos, també a la taula perquè, segons la tradició, calia omplir-se la panxa abans de la quaresma. Entre els ingredients fonamentals, la botifarra d'ou, un producte tradicional amb què també es pot innovar. "En tenim d'ou, però també de patates, d'espinacs..." ÁNGELES QUESADA "Es ven més el cap de setmana, gent que no pot venir." ADELA MIRANDA "Fins que s'acaba la temporada, però avui era obligatori." RAMON COTRINA "Si l'ensopegues és bona, molt bona!" Un altre dels plats típics són les truites farcides com aquestes, que participen en el concurs organitzat al Mercat de la Llibertat. N'hi ha per a tots els gustos, algunes de fins a set ingredients. Contenen des de botifarra negra fins a bacallà i pebrot.