Encara queden unes hores perquè es doni el tret de sortida a la Barcelona Eurovision Party 2023, però ja es comencen a formar les primeres cues davant la porta del Sant Jordi Club, a Montjuïc.

L’espectacle es podrà seguir en directe i en exclusiva a betevé a partir de les 20 h. Es podrà veure a la televisió, al web, l’aplicació o, a partir de diumenge 26 de març, al canal de YouTube i al web.

La BCN Eurovision Party aplega tota mena de públic

Les primeres persones han començat a arribar a les 11 h de dissabte. La Naathy, la noia que encapçala la cua, explica que ja ha assistit a 12 espectacles relacionats amb el festival d’Eurovisió, però “aquesta és la primera vegada que vinc a Barcelona per assistir a una festa eurovisiva“.

Bona part de la cua la formen eurofans d’arreu del món que asseguren que estan “molt emocionats de poder estar en un espectacle com aquest“. Però la Barcelona Eurovision Party també aplega persones que asseguren que “no hem assistit mai a cap espectacle relacionat amb l’entorn d’Eurovisió, així que avui serà el primer cop“.

Un dels grans reclams d’aquest vespre és l’actuació de la Beth Rodergas, que va representar Espanya al festival d’Eurovisió celebrat a Riga amb la cançó ‘Dime‘ i, 20 anys després, la cantant catalana repetirà el seu primer èxit.

Què vols saber de la Barcelona Eurovision Party 2023?

Horari i on veure la Barcelona Eurovision Party 2023, que es farà al Sant Jordi Club
La Barcelona Eurovision Party 2023 és a punt de celebrar-se a Barcelona. La festa del Sant Jordi Club oferirà les actuacions d’artistes que han participat en alguna edició d’Eurovisió, com Beth o Rosa López.