bcn eurovision party 2023

La Barcelona Eurovision Party 2023 és a punt de celebrar-se a Barcelona. La festa del Sant Jordi Club oferirà les actuacions d’artistes que han participat en alguna edició d’Eurovisió, com Beth o Rosa López. També hi seran representants dels països que participaran en l’edició del 2023, que se celebrarà a Liverpool els dies 9, 11 i 13 de maig. Vols gaudir de la cita? Et detallem l’horari i on pots veure la Barcelona Eurovision Party 2023.

Com veure la Barcelona Eurovision Party 2023 a betevé?

Les entrades per veure la Barcelona Eurovision Party al Sant Jordi Club estan gairebé exhaurides. Però a partir de les 20 h de dissabte, 25 de març, podràs gaudir de la festa en directe i en exclusiva a betevé:

Quatre hores de concert en directe i en exclusiva a betevé. Una manera d’escalfar motors un mes i mig abans de la cita de Liverpool!

Artistes que participaran en l’Eurovisió 2023 i llegendes de la gala

Uns mesos abans de la celebració del festival d’Eurovisió a Liverpool (el Regne Unit), que es farà els dies 9, 11 i 13 de maig, Barcelona celebrarà la que serà la segona festa d’Eurovisió a la ciutat. 

Més de 20 artistes actuaran a Barcelona abans de participar en el festival. En aquest concert únic també s’hi uniran grans llegendes d’Eurovisió. Entre els representants del 2023 confirmats hi ha:

Blanca Paloma (Espanya), Gustaph (Bèlgica), Joker Out (Eslovènia), Wild Youth (Irlanda), Teya & Salena (Àustria), Iru Khechanovi (Geòrgia), Monika Linkyté (Lituània), Sudden Lights (Letònia), Piqued Jacks (San Marino) i i Diljà (Islàndia), entre d’altres.

A més d’ells, se sumaran a la festa llegendes d’Eurovisió com:

Beth (Espanya, 2003), Destiny (Malta 2020/21), Rosa López (Espanya, 2002), Poli Genova (Bulgària, 2011 i 2016), Suzy (Portugal, 2014), Eva Santamaría (Espanya, 1993), Susanne Georgi (Andorra, 2009) i moltes més.  

Qui presentarà la Barcelona Eurovision Party 2023?

Sharonne, guanyadora de Drag Race Espanya i concursant del Benidorm Fest, que interpretarà per primera vegada durant la Barcelona Eurovision Party 2023 la cançó ‘Aire’, després de participar en aquest concurs.

L’artista drag i guanyadora de la segona temporada de Drag Race Espanya és una de les presentadores de la Barcelona Eurovision Party 2023

Giuseppe di Bella, figura eurovisiva de primer ordre, després de pujar a l’escenari amb Edurne durant l’Eurovision Song Contest del 2015.  

Àlex Marteen, drag i artista de Barcelona que s’ha fet un nom en l’ambient eurovisiu després de passar per les festes de l’EuroFansClub de Torí, Viena i Benidorm.