La temàtica de la comparsa és el secret més ben guardat per les entitats que participen en la rua de Carnaval de la Trinitat Vella. L’associació Triniteiros va començar a pensar en la idea de les disfresses al juny i al mes de setembre ja es van posar a treballar en les creacions. Han fet servir més de 800 metres de tela blanca, goma EVA i purpurina. Asseguren que no ho fan pels premis sinó per poder gaudir en grup d’un dels actes més festius de l’any. Yolanda Benítez, presidenta de Triniteiros, assegura que els han ofert participar en altres rues de Carnaval, però que han dit que no perquè prefereixen ser al barri.

El Carnaval de la Trinitat Vella és una de les celebracions més esperades. Participar en la rua del Carnestoltes és per a molts un esdeveniment especial. Sonia Pajares explica que viu aquesta celebració amb molta intensitat i que, més que una comparsa, és una oportunitat per passar-ho bé amb el grup d’amics. “És una sensació maca, i quan arriba el dia i veus que tot ha sortit bé penses que val la pena l’esforç”, comenta Raúl Garcia, membre de Triniteiros.

La festa començarà dissabte 10 de febrer a les 6 de la tarda amb sortida des del carrer de Josep Andreu Abelló i recorrerà tot el barri fins a la llosa del metro, on serà l’entrega de premis per comparsa, grup i individual.