Coincidint amb Carnaval, l’exposició de ‘Jocs de trons’, que es pot visitar fins a l’11 de març al Museu Marítim, ha celebrat una trobada de disfresses. Aquest dissabte, tots aquells que s’han acostat a la mostra caracteritzats com els personatges de la mítica sèrie de televisió hi han pogut entrar de forma gratuïta. El Museu Marítim s’ha omplert de personatges de ‘Joc de Trons’ com Cersei Lanister, John Neu, Daenerys Targaryen, o Arya Stark. Molts assistents han aprofitat la oportunitat de disfressar-se del seu personatge preferit.

La trobada de “cosplay” s’ha celebrat quan tot just falta un mes perquè tanqui portes l’exposició, que ha estat tot un èxit a la ciutat, ja hi han passat 120.000 persones i s’ha prorrogat fins a l’11 de març.

Barcelona ha estat la primera ciutat de la gira mundial que farà l’exposició i això ha generat molta expectació entre els seguidors de la sèrie televisió d’HBO. Els fans poden experimentar l’art i submergir-se en l’univers d’aquesta antologia, el més extens que s’ha exhibit fins ara, amb localitzacions de la sèrie i peces del vestuari, l’attrezzo, les armes i armadures utilitzades en el rodatge.

La gent que s’ha acostat disfressada al Museu Marítim ha pogut participar en un concurs per escollir la millor disfressa. Els guanyadors han aconseguit diversos productes de marxandatge de la sèrie. Per participar, només havien de pujar una foto amb la disfressa dins l’exposició a Instagram amb l’etiqueta #GOTBCNCosplayContest.

Barcelona també ha estat pionera a l’Estat a tenir una botiga de ‘Joc de Trons’, ubicada a les Galeries Maldà.