Més de 200 veïns de Sant Genís dels Agudells han celebrat el Carnaval desfilant pels carrers del barri guarnits amb disfresses. Ha estat una de les primeres rues de barri que s’han fet a la ciutat. En acabar la desfilada, s’han entregat els premis a les millors comparses i han cremat el rei Carnestoltes per acomiadar-se fins l’any vinent. Han tancat la nit amb un sopar popular i fent festa.

A Horta-Guinardó hi ha hagut una de les primeres rues de Carnaval de la ciutat, però durant el cap de setmana n’hi haurà prop de 40. Després de fer una xocolatada, associacions, agrupacions i casals de Sant Genís dels Agudells s’han vestit amb les disfresses que feia mesos que preparaven. Per exemple, els membres del casal de gent gran s’han preparat de forma manual i casolana els vestits d’Abella Maia: “Hem comprat bosses industrials, hem posat ratlles negres i hem fet les ales amb cartró”, han explicat a betevé.

Després de la rua —que s’ha mogut al ritme de la percussió de Batubaroa—, s’han entregat els premis a les millors comparses. A més, el barri s’ha acomiadat del ninot de Carnestoltes fins a l’any vinent: vestit de Superman, ha cremat a la plaça de Meguidó fins que ha quedat fet cendres. La nit ha acabat amb un sopar popular i una festa.