L’edició d’enguany del Concurs Literari de Collserola és inclusiva. A més de tenir les categories d’adult, juvenil i infantil, també inclou la d’educació especial. Aquesta iniciativa neix de la Biblioteca Collserola – Josep Miracle, que aquest any s’ha sumat a l’organització del certamen literari i que fa un any que col·labora amb diversos centres d’educació especial que hi ha ubicats als barris de muntanya, com Aspasim o la Residència Mas Sauró.

Fer barri i fomentar l’escriptura

La condició dels relats d’aquesta quarta edició és mencionar la Biblioteca Collserola – Josep Miracle, situada a Vallvidrera. Cada any s’ha de citar un espai dels barris de muntanya, amb l’objectiu de cohesionar el veïnat i fer barri, segons expliquen els organitzadors de l’Associació de Veïns i Cultural el Sanatori i l’associació Mercat Cultural Vallvidrera.

El termini està obert

Tothom qui vulgui participar-hi pot enviar els seus escrits fins al dia 13 d’abril. Han de ser relats breus i han de seguir les bases del concurs. En la categoria infantil i la d’educació especial, podrà ser una obra plàstica o escrita i es poden presentar de forma individual o col·lectiva.

Pel que fa als premis, hi ha en joc des d’un llibre electrònic fins a un lot de llibres i els relats guanyadors s’exposaran a la biblioteca i al Casal de Barri Can Rectoret.